THE STORY

Berättelsen om företaget och hur det hela startade. "Once upon a time..."

Niklas Aerial Media startades som ett hobbyprojekt 2013 när jag plötsligt kände att jag behövde någonstans att samla alla mina bilder. Någon cool logotype att stämpla på alla bilder man matade ut på nätet. Inspirerad av amerikanska sidor föddes då namnet Niklas Aerial Media. Det var alltså 2013.

Jag jobbade då som IT och marknadsansvarig på en industrikoncern i Motala och desto mer jag fick jobba med foto och film så insåg jag att det är ju det här jag vill göra. Det är ju det här jag kan! Efter att ha kört min hobbyfirma vid sidan av ordinarie arbete ett par år så valde jag 2015 att avsluta min anställning och försöka driva eget på heltid. Och nu har det rullat på ett gäng år. Gamla kunder återkommer och nya kunder tillkommer.

Tanken från början var att jobba mestadels med drönare och flygfoto men jag insåg ganska snart att det inte skulle räcka till. Det var inte den inriktningen jag ville hålla. Jag ville ha möjlighet att hjälpa mina kunder med allt från idé och strategi till produktion och publicering. Allt från drönare till markteknik med kameror, blixtar, ljus, myggmikrofoner, stativ, stabiliseringar osv osv.

Idag är vårt mål att hjälpa er att kommunicera med era kunder. Med fast eller rörlig bild. Kommunikation helt enkelt!

Med personlig kontakt, och att genom att alltid ge det lilla extra så vill jag att ni som kunder känner att det nästan är som en egen inhousebyrå.

Välkommen att höra av dig!

Niklas Johansson
Grundare och fotograf