TJÄNSTER

Anlita Niklas Aerial Media om du behöver hjälp med foto, film eller marknadsföring!

FÖRETAGSFILM

Företagspresentationer, intervjuer, produktfilmer, livesändningar. Bara fantasin sätter gränserna! Vi filmar med proffsiga kameror och tar ljudet med trådlösa kvalitativa myggor eller bom-mickar. Allt filmas alltid i RAW för bästa kvalitet. Kontakta mig så kan vi prata om hur vi ska producera just er film!

REFERENSFILMER

BILDBANK

Behöver ni fylla på bilder i er bildbank? Jag fotograferar åt många företag inom bland annat bygg och entreprenadbranschen där kunderna får bilder till sina bildbanker och för sociala medier.

PORTRÄTT

Vi tar era porträttbilder för hemsidor, kampanjer eller varför inte visitkorten. Med knivskarpa objektiv och ljusstarka blixtar ser vi enbart möjligheter oavsett om det är inomhus eller utomhus vi ska plåta!

FLYGFOTOGRAFERING FÖRETAG

Att ha fina bilder över sin fabriksfastighet är användbart både till hemsidor, broschyrer och i mässmaterial. Vi erbjuder även orto-foto för planering av utbyggnationer eller i syfte att göra kartor.

TAKINSPEKTION

Med hjälp av moderna drönare kan vi idag nå takets alla tänkbara vyer och vrår inom bara några minuter. Här levereras högupplösta bilder eller film så man enkelt kan inspektera takpannor (eller plåt) och hängrännor, antenner, osv. En uppskattad tjänst hos fastighetsbolag som vill hålla koll på sina fastigheter!

3D KARTOR OCH ORTO

Med avancerad mjukvara (Pix 4D) så kan vi hjälpa er med exakta ortofoton, 3D-kartor och volymmätningar för era behov. Med hjälp av bilderna georefererar vi och på så sätt bygger vi kartor som visar både koordinater och höjder över hela området. En normal kartbild får vi mellan fem till tio miljoner mätpunkter i. (Det tar en utsättare några dagar att mäta in det). Kartan kan man direkt använda ihop med lantmäteriets eller kommunens kartor.

LIVESÄNDNING

Att streama eller livesända idag ställer högre krav än man tror. En bra kamera, bra ljud, rejält ljus och kanske en bildmixer. Jag har dessutom elaggregat för att kunna sända från locations där man annars inte livesänder ifrån! Hör av er så syr vi ihop ett paket till er!

DEKOR & MÄSSMATERIAL

Tack vare bra inköpskanaler så kan erbjuda mina kunder kostnadseffektiva lösningar när det dags att införskaffa nytt mässmaterial eller bildekor. Bildekor, reklampennor, muggar, USB-minnen, event-tält och mycket mycket mer.

HEMSIDOR

Att ha en informativ och funktionell hemsida är viktigt för ett företags verksamhet. Jag kan både bygga sajten, och erbjuda uppdatering på månadsabonnemang vid önskemål. Sidan byggs i WordPress och är således enkel att uppdatera själv för kunden om man hellre vill det.